noodzuurstoftank voor bezoekcode tandartspraktijk

Productieomgeving

Samenwerkingspartner

Huisregels en werkwijze | Samenwerkende Tandartsen- noodzuurstoftank voor bezoekcode tandartspraktijk ,Op de website tandartspraktijk.nl ligt de focus op de praktijk. Wij bieden artikelen, casuïstiek met veel beeld, geaccrediteerde TP Kennistoetsen, e-learning, nieuws en video's.De Tandartsenpraktijk in Loppersum en UithuizenJun 04, 2020·Ook kunt bij hem terecht voor het opvullen of repareren van uw gebitsprothese. Klik hier voor meer nieuws. Praktijk Uithuizen. Per juni zoeken wij een nieuwe baliemedewerker (m/v). Voor meer informatie en om de vacature te bekijken, kunt u hier klikken. Klik hier voor onze extra Tandflits UPDATE CORONAVIRUS D.D. 24-04-2020.Tandartsen en mondhygiënistenpraktijk de Noorderboog | De ...

Noorderboog tandartspraktijk Amsterdam - Amsterdam-noord mondhygieniste. U kunt elke dag tussen 08:00 – 12:30 uur en 13:00 – 17:00 uur telefonisch een afspraak maken via telefoonnummer 020-6323944.Daarnaast kunt u gebruik maken van ons online formulier of u kunt ons mailen.

Tandzorg op locatie voor particulieren en instellingen ...

Een bezoek aan een tandartspraktijk kan een flinke opgave zijn. Omdat mensen niet mobiel of bedlegerig zijn. Omdat ze heel bang zijn voor de tandarts. Omdat ze vanwege plein- of straatvrees liever niet reizen. Of omdat het vanwege een overvolle agenda niet lukt om een afspraak te maken. Voor al deze mensen is er Tandarts aan Huis.

Homepage - www.tandarts.be

www.tandarts.be is de publieke informatieve site van het Verbond der Vlaamse Tandartsen

Tandarts Amsterdam Centrum - Dental Clinics Amsterdam ...

Uw tandarts in het centrum van Amsterdam. Samen met u doen we er alles aan om uw gebit mooi en gezond te maken en te houden. Ons team werkt met de nieuwste technieken en behandelingen om u optimale zorg te kunnen geven. En dat tegen de tarieven die door de overheid zijn vastgesteld. U betaalt dus nooit meer dan nodig is.

Scholing in mondzorg | Academie Tandartsenpraktijk

Jun 05, 2021·Academie Tandartsenpraktijk verzorgt opleidingen en bijscholing in mondzorg. We doen dat door al onze opleidingen zo te ontwikkelen dat er een gedegen achtergrond gecreëerd wordt, er direct praktische verbinding is bij de dagelijkse werkzaamheden en dat de leerstof continu herhaald kan worden. Naar de Summerschool.

Tandartskosten en verzekering - patienten informatie

Mondzorg voor verzekerden vanaf 18 jaar. Omdat elke verzekeraar andere vergoedingen en voorwaarden heeft met betrekking tot tandheelkundige behandelingen, kunnen wij u hierover niet informeren. U dient zelf na te gaan of u voor een tandheelkundige behandeling (per code) recht heeft op een gehele of gedeeltelijke vergoeding door uw.

Mondzorgkosten | Tandartscodes overzicht

Preventieve Mondzorg (M) M01 Preventieve voorlichting en/of instructie, per vijf minuten € 13,52. M02 Consult voor evaluatie van preventie, per vijf minuten € 13,52. M03 Gebitsreiniging, per vijf minuten € 13,52. M05 Niet-restauratieve behandeling van cariës in het melkgebit € 27,13.

Copyright ©AoGrand All rights reserved