zuurstofcilinder voor patiënten thuis gebruik videokaart voor medische praktijk

Productieomgeving

Samenwerkingspartner

Zuurstof thuis - Isala- zuurstofcilinder voor patiënten thuis gebruik videokaart voor medische praktijk ,onderhoudsbehandeling met zuurstof thuis. OZT wordt toegepast bij patiënten met COPD en chronische hypoxemie overdag in rust. De rechtvaardiging voor deze behandeling is vrijwel volledig gelegen in de bij deze patiënten gevonden toename van de levensverwachting.11 12 Hoe deze toename tot stand komt, is echter niet duidelijk. Andere effecten die aan OZT worden toegeschreven zijn toename van ...Medische noodproducten | Thuiszorg en medische producten ...Ons aanbod van diverse medische producten en accessoires omvat neusspeculum voor eenmalig gebruik, opvangbakjes voor specimens en naaldvernietigers. Onze producten worden geproduceerd en geassembleerd in een gecontroleerde omgeving met strikte …Uw medische gegevens thuis bekijken op uw telefoon of ...

Meer dan de helft van de patiënten in onze praktijk heeft al toegang tot zijn/haar medische gegevens, omdat zij sinds enige tijd gebruik maken van ons online patiëntenportaal MijnGezondheid.net. De hoeveelheid medische gegevens in dit portaal is vanaf 1 juli 2020 verder uitgebreid.

Zuurstofcilinder - Westfalen Gassen

Daarom staan onze medewerkers voor u klaar om u de juiste zuurstof gas fles te kunnen leveren. Via [email protected] kunt u eenvoudig de gassen bestellen die u nodig heeft. Op aanvraag leveren we Alumini® 12, Alumini® 200 en zuurstof 5.0. Een groot deel van ons zuurstof aanbod is te bestellen in stalen gascilinders en bundels.

INSTRUCTIEBLAD ZUURSTOFCILINDERS - VitalAire

Gebruik hem daarom nooit voor andere doeleinden ! Het aantal backup cilinders is afhankelijk van uw verbruik. Een handzame cilinderwagen zorgt er voor dat u de cilinder gemakkelijk en snel kunt verplaatsen. De 10 ltr cilinder wordt tevens ingezet voor zuurstoftherapie bij clusterhoofdpijn. 2 …

Mijn rechten als patiënt - CM

Voor patiënten en zorgverleners ... Patiëntenrechten in de praktijk Deze brochure is opgebouwd rond herkenbare situaties. Zo merk je meteen welke invloed de wet in de praktijk uitoefent. ... Sinds 2010 is er een nieuwe minnelijke procedure bij het Fonds voor medische ongevallen, dat voor feiten die dateren vanaf 2 april 2010 advies geeft over ...

Langdurige zuurstoftherapie thuis: tegemoetkoming in de ...

U kunt dat toestel dan voor een lange termijn blijven gebruiken (chronisch gebruik). Die behandeling wordt langdurige zuurstoftherapie thuis genoemd. Alleen een gespecialiseerd centrum kan onderzoeken of u hiervoor in aanmerking komt en u een dergelijk toestel ter beschikking stellen.

Zuurstoftherapie bij zuurstoftekort | Medidis

Zuurstof wordt als therapie veel ingezet bij ziektebeelden als COPD, bronchiëctasieën, CF (taaislijmziekte), longcarcinoom, hartfalen, interstitiële longziekten en clusterhoofdpijn. Zuurstoftekort kan voor kortademigheid en benauwdheid zorgen. Zuurstoftherapie compenseert het tekort aan zuurstof.

Zuurstofcilinder klaarmaken - Medidis

Klaarmaken van zuurstofcilinder (met of zonder ingebouwde zuurstofklok) voor gebruik. Opdracht tot voorbehouden of risicovolle handeling: arts Mag zelfstandig verricht worden door: 3 IG 4/5 Aandachtspunten – De firma of dienst die de apparatuur en de zuurstof levert is verantwoordelijk voor het goed functioneren van het materiaal.

Copyright ©AoGrand All rights reserved