zuurstofcilinder setup op startpagina download app voor pc windows 10

Productieomgeving

Samenwerkingspartner

Apps kunnen niet worden geïnstalleerd op een pc met ...- zuurstofcilinder setup op startpagina download app voor pc windows 10 ,Op mijn pc met Windows 10 S kunnen sommige apps niet worden geïnstalleerd. Is dat normaal? Als u een Windows-10-pc met Windows 10 S (zoals een Surface Laptop) hebt, zult u merken dat apps van bronnen buiten de Microsoft Store niet kunnen worden geïnstalleerd. Maakt u zich geen zorgen, dat is de manier waarop Windows 10 S is ontworpen.Populaire gratis apps - Microsoft StorePopulair gratis. Apps. Pc. 1 - 90 van 980 resultaten worden weergegeven.Windows-apps - Microsoft Store

Windows-apps onmiddellijk downloaden op uw Windows-tablet of computer. Zoek naar duizenden gratis en betaalde apps op categorie, lees beoordelingen van gebruikers en vergelijk waarderingen.

Apps | Microsoft Windows 10 | Officiële site

Apps voor iedereen. De Microsoft Store heeft bijna alles wat je maar kunt wensen voor je Windows-apparaat, inclusief de nieuwste games, films en tv-programma's, creativiteitssoftware, en apps 1.

Populaire gratis apps - Microsoft Store

Populair gratis. Apps. Pc. 1 - 90 van 990 resultaten worden weergegeven.

App downloaden in Windows 10 | SeniorWeb

Apr 23, 2020·Typ de naam van de app die u wilt installeren en druk op de Enter-toets. Een overzicht van de zoekresultaten verschijnt. Klik op de gewenste app. In een venster worden de details over de app getoond. Hebt u op een betaalde app geklikt, dan ziet u de prijs met daaronder de knop 'Kopen'. Klik bij een gratis app op de knop Downloaden.

Copyright ©AoGrand All rights reserved